28
aug

Oefenwedstrijden 26 & 28 augustus

Zoals eerder aangekondigd waren op 26 en 28 augustus voor al onze teams oefenwedstrijden georganiseerd. Op donderdag mocht de A1 tegen OKO/BIES A4 het seizoen aftrappen. Deze wedstrijd werd helaas met 1-11 verloren, maar er is genoeg uitgehaald om verder in het seizoen aan te gaan werken.
Op zaterdag begon NKC/Wees Kwiek E1 tegen It Fean/Boelenslaan E3. Twee teams zonder wedstrijdervaring, maar met veel enthousiasme begonnen aan een leuke wedstrijd die in 13-2 eindigde. De strafworpen achteraf resulteerden in een 1-1 gelijkspel.
Hierna speelde NKC 2 tegen WWC 3. Na een achterstand vroeg in de eerste helft, stond het in de rust met 4-4 gelijk. Uiteindelijk werd met 11-6 gewonnen door NKC.
Als laatste trad NKC 1 aan tegen Flamingo’s 4. Deze wedstrijd ging mooi gelijkop, maar uiteindelijk gingen de Flamingo’s met de overwinning terug naar Buitenpost (12-14).

Als met al was het een geslaagde dag waarop de senioren voor het eerst in bijna 11 maanden weer een wedstrijd mochten spelen. We kijken uit naar een mooie competitie die voor alle teams over twee weken begint met een uitwedstrijd.
Foto’s van de zaterdag zijn te vinden in onze fotogalerij.