Wedstrijden week 51

Deze week waren er vier thuiswedstrijden voor de teams van NKC, te beginnen met de Midweek op vrijdag. Zij speelden tegen Oerterp/VKC en wisten hiervan te winnen. Op zaterdag waren de overige drie wedstrijden, met allereerst de A1. Zij speelden tegen ROG, wat vaak spanning en sensatie oplevert. In dit geval was dit echter ver te zoeken; het werd 16-2 voor NKC. Ook de B1 speelde deze zaterdag en wist voor het eerst dit zaalseizoen te winnen, en wel van Zunobri. Als laatste trad de hoofdmacht aan tegen Wêz Handich/DOW. Hoewel zij op een gegeven moment wel voor stonden, trok Wêz Handich/DOW uit eindelijk toch aan het langste eind. In principe is het nu vakantie en zullen er geen trainingen zijn tot 7 januari. Echter speelt het Eerste op 28 december nog thuis tegen De Granaet en de Midweek op 3 januari thuis tegen DFS/Veenwouden. Graag zien we jullie daar, maar voor nu fijne feestdagen gewenst! Foto’s zijn hier te bekijken.