03
jun

Alle details van het programma!

Hallo allemaal,

Het is bijna zover! Komende zaterdag vieren we het 75-jarig jubileum van NKC. Van een mooie groep mensen hebben we gehoord dat ze er bij zijn om te kijken, om mee te doen en/of om te feesten. Super!

We willen jullie hierbij nog informeren over de details van het programma. Vanaf 13.00 uur zijn we aanwezig bij ’t Honk in Marum voor het 4 tegen 4 toernooi. Omkleden is uiteraard mogelijk in de kleedruimtes en parkeren kan slechts beperkt bij ’t Honk. Het grote parkeerterrein bij de sporthal is de uitwijklocatie, maar momenteel enkel te bereiken vanaf de kant van de sporthal. Naast het 4 tegen 4 toernooi, speelt ook de jongste jeugd een paar wedstrijdjes tegen hun ouders en/of trainers.  Ook is er een springkussen, maar er is natuurlijk vooral ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en genieten.

Rond 16.30 uur kunnen de mensen die zich voor de patat hebben opgegeven, gezellig blijven eten bij ’t Honk. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, doe dit dan nog snel 😉

Vanaf 19.30 uur is de inloop in De Weme voor de gala/feestavond! Hiervoor is natuurlijk een rode loper en een fotobooth! Vanaf 20.00 uur is er een welkomstwoordje en een korte quiz. Nadat de best geklede man en vrouw gekozen zijn, zal om ongeveer 22.00 uur de dansvloer openen!

Mocht je je na het ontvangen van deze mail alsnog willen opgeven, doe dit dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 16.00 uur, op deze pagina. Ook ouders en andere familie van (oud)-leden zijn van harte welkom bij het middagprogramma!

We kijken uit naar een gezellige jubileumdag en zien jullie graag zaterdag!

Feestelijke groet,
Het jubileumcomité