05
feb

Uitslagen 4 februari 2023

Op zaterdag 4 februari stonden er slechts 2 uitwedstrijden op het programma, voor de A1 en voor het 2e. De A1 mocht naar Zuidhorn voor de wedstrijd tegen Zunobri. In deze wedstrijd had de jeugd het redelijk moeilijk, vooral dankzij de lange en scherpe heren van de tegenstrevers. Desondanks lag er ook voldoende ruimte, maar deze werd niet voldoende benut. Lange tijd kon de A1 best goed meekomen, maar uiteindelijk stond er toch een stand van 9-4 op het scorebord en ging de reis terug naar Marum, zonder punten.
Ondertussen speelde NKC 2 in Veenwouden. Deze wedstrijd was van groot belang om bij te blijven voor het kampioenschap. Nadat vorige week in een felle strijd de directe concurrent de punten in Stadskanaal hield, was het nu van belang de punten mee naar huis te nemen, Uiteindelijk is dat in Veenwouden dus gelukt, waardoor de volle focus nu kan op de volgende confrontatie met Stadskanaal, deze keer in De Holten op zaterdag 25 februari.

Ook komende week wordt er vol op gekorfbald in De Holten, met op woensdag om 18.50 de wedstrijd tegen Roda ’70 uit Delfzijl. Ook zaterdag 11 februari is er korfbal in Marum, vanaf kwart over een spelen de D1, A1 en het eerste hun wedstrijden. Publiek is van harte welkom!