02
apr

Laatste zaalwedstrijden van 2022

Op zaterdag 2 april waren de laatste zaalwedstrijden van het seizoen 2021-2022 alweer een feit. Met een mooie, volle korfbalmiddag in De Holten werd het een prachtig einde van het seizoen. De E1 wist in een super spannende wedstrijd nipt met 5-4 te winnen van DWA/Argo. Prachtig om die kinderen zo enthousiast te zien na een doelpunt! De A1 wist echter minder in te brengen tegen hetzelfde DWA/Argo uit Winsum, zij verloren met 3-16. Voor hen was het een seizoen om niet te veel aan terug te denken.
Het tweede mocht het seizoen afsluiten tegen MN en W uit Hijum. Ook dit was een mooie wedstrijd, met veel mooie doelpunten en werd gewonnen door NKC (15-7). Het eerste trok als het ware de deur achter zich dicht, door met 18-13 van HHV uit Hollandscheveld te winnen. Al met al een succesvolle dag!

Vanaf deze week wordt er weer op het veld getraind, waarna op zaterdag 23 april de veldcompetitie begint. Zodra het programma bekend is, wordt dit uiteraard op de site geplaatst en rondgestuurd naar de leden.